Triathlon Workouts

Alle Triathlon Workouts op een rij

Hier tref je alle Triathlon Workouts. Heb je betaald dan ontvang je een persoonlijke inlog om 24/7 toegang te krijgen tot de betreffende training! Iedere week maken we twee nieuwe uitgebalanceerde trainingen die ervoor zorgen dat je in de basis sterker, mobieler en fitter wordt zodat je beter wordt in jouw sport en je prestaties verbeteren!  De trainingen zijn ondersteund met duidelijke instructie video’s.

Hier biedt MH Training zijn Triathlon Workouts aan. Dit zijn korte, middellange en langere workouts van maximaal 1 uur. Het hele lichaam wordt intensief getraind in bewegingen waardoor spierketens optimaler met elkaar functioneren. Je wordt functioneel fitter, sneller, sterker en je conditie gaat met sprongen vooruit! Iedere dinsdag en zaterdag staat er een nieuw programma online! En gaan in cycles van 12 (bijvoorbeeld A1 t/m 12).

Wil jij krachtig en gestroomlijnd zwemmen?

Wil jij doodstil en lang in de aerodynamische fietshouding kunnen fietsen?

Wil jij probleemloos door de transities walsen?

Wil jij het afsluitende looponderdeel technisch en krachtig kunnen eindigen?

Ik ga ervan uit dat je bovengestelde vragen heel graag met “ja” wilt beantwoorden! Naast je gebruikelijke zwem-, loop- en fietstrainingen mag Strength & Conditioning echt niet meer ontbreken! En juist hier bied ik met mijn trainingsmethode een unieke schakel!

Klik op de links en je ziet een video van de perfecte uitvoering van de oefening!

Lees eerst het hele programma door voordat je begint. Alles is in het Engels omdat we ook buitenlandse atleten trainen. Zo kan je goed van start gaan! Je kunt je trainingen ook loggen of vragen stellen in de reactieruimte onderaan de pagina. Uiteraard kijk ik een aantal keer per week naar de reacties en reageer als het nodig is. Je kunt hier ook interactief zijn met andere gebruikers van het online programma. Zo kan je leren van elkaar! Veel trainingsplezier!

Dinsdag

Zaterdag

Contributie mogelijkheden

10 rittenkaart

Marco_fiets_tri122

Met Marco Hoogenraad

Iedere training motiveert Marco je tot grote hoogtes, houdt je techniek en motoriek nauwkeurig in de gaten en stuurt je bij waar nodig! Maar een geintje hier en daar hoort er zeker bij!